Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

Auth einai h mizeria? na mas pei o υπουργό Προστασίας του Πολίτη.


Προκλητική επίθεση από δύο αγνώστους δέχτηκε νεαρή κοπέλα στη περιοχή Χαλεπά Χανίων, χτες (24/02) στις 20.15, τη στιγμή που επιβιβαζόταν στο αυτοκίνητό της. Οι δύο δράστες την ακινητοποίησαν και χάραξαν δύο αγκυλωτούς σταυρούς στο σώμα της και συγκεκριμένα στον αριστερό της βραχίονα. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Κίνησης «Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή», η κοπέλα είναι φιλόλογος και προσφέρει δωρεάν μαθήματα ελληνικής γλώσσας σε μετανάστες.
Οι δράστες σύμφωνα με τις πληροφορίες δεν πρόλαβαν να ολοκληρώσουν το έργο τους και έτσι ο ένας σταυρός έμεινε ημιτελής. Αρχικά οι δύο ακροδεξιοί, οι οποίο φορούσαν κουκούλες και μάλλινα γάντια, είχαν σχηματίσει τη σβάστικα και στο δεξί μανίκι του μπουφάν της. Σύμφωνα με τις αρχές οι δράστες αναζητούνται.
akoma Οι φασίστες Πήραν τα μικρόφωνα και φώναξαν φασιστικά συνθήματα.se syneleysh gia thn ithagenia Οι μπάτσοι τους συνόδευσαν (!) μέσα στο κτίριο, αλλά δεν έκαναν καμία κίνηση να τους μαζέψουν. Η ατμόσφαιρα πολύ τεταμένη. Ο κόσμος δεν έφυγε, απάντησε με αντιρατσιστικά συνθήματα
Συμπλοκές ανάμεσα σε αντιεξουσιαστές και μέλη του «Πατριωτικού Συνδέσμου» και της «Χρυσής Αυγής» σημειώθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής στη Λάρισα, με αποτέλεσμα δύο άτομα να τραυματιστούν, ενώ η αστυνομία προχώρησε σε τέσσερις προσαγωγές.
h ithagenia se polla shmeia einai lathos alla ayto den einai sosto oyte to na katoyras se ena mnhmeio oti kai na einai ayto to pio kako egine sthn krhth omos kai sthn larisa kai tha ginoyn kai alla!!!
pios to kanei ayto apo poy ayto to misos !!!???? kapsimo entelos!!!! akrodexia kai aristera einai mia apath gia na elenxoyn ton kosmo!!!!! gia ayto to kratos anexete kai toys antexoysiastes kai toys fasistes.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: