Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

σε αυτήν την Χώρα η Φασίστας είσαι η αντιεξουσιαστής κάνεις ό,τι θέλεις! ...


«Δεκαπεντάχρονοι χρυσαυγίτες φυλούν τα βράδια την παιδική χαρά στον Άγιο Παντελεήμονα, τραγουδώντας: Ελλάς, Ελλήνων Χριστιανών». Την συγκεκριμένη μαρτυρία της Μαρίνα Βήχου, κατοίκου του Άγιου Παντελεήμονα, φιλοξενεί η εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής».


o ypourgos prostasias toy politi poy einai??????


akoma.. Είκοσι εννέα άτομα προσήχθησαν από την αστυνομία, χθες το απόγευμα, στο πλαίσιο των ταυτόχρονων συγκεντρώσεων που είχαν προγραμματίσει ακροδεξιές ομάδες στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.Έντονες ήταν οι αντιδράσεις που προκάλεσε η παρουσία της Νομαρχιακής Συμβούλου Αθηνών της ΝΔ, Χριστίνας Σιδέρη, ανάμεσα στους


o kyrios samaras ti exei na mas pei gia ayto????


Το βράδυ του Σαββάτου, κι ενώ στο κέντρο της Αθήνας αντιρατσιστικές οργανώσεις πραγματοποιούσαν εκδηλώσεις, περιπολικό της Αστυνομίας εντόπισε ύποπτες κινήσεις ενός τζιπ με δυο επιβαίνοντες στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα. Οι επιβαίνοντες στο όχημα, όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία του περιπολικού σταμάτησαν έξω από καφετέρια και ο συνοδηγός του οχήματος μπήκε στο κατάστημα.
Από την έρευνα των αστυνομικών στην τουαλέτα της καφετέριας εντοπίστηκε ένα όπλο 9mm «Ζάσταβα», με γεμιστήρα που περιείχε εννέα φυσίγγια, το οποίο ο συνοδηγός του τζιπ είχε κρύψει στον κάδο απορριμμάτων. Σύμφωνα με την Αστυνομία, το πιστόλι του το είχε δώσει ο οδηγός του οχήματος. Οι άντρες της Αστυνομίας ερεύνησαν στη συνέχεια το όχημα των υπόπτων όπου και εντόπισαν έντυπο προπαγανδιστικό υλικό της οργάνωσης Χρυσή Αυγή.
Το πρωί της Κυριακής, παρουσία εισαγγελέα, διεξάχθηκε έρευνα στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, επί της οδού Σωκράτους 48 στην Αθήνα, καθώς και στις οικίες των δύο συλληφθέντων


ο ένας εκ των συλληφθέντων είχε θέσει υποψηφιότητα ως βουλευτής στις πρόσφατες εκλογές, στο ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής


Πρόκειται για την πρώτη φορά που πραγματοποιείται έρευνα στα γραφεία της ακροδεξιάς οργάνωσης. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το όνομα του υποψήφιου βουλευτή είχε εμπλακεί στην απόπειρα δολοφονίας δύο ιδιοκτητών νυχτερινών κέντρων στη Λ. Συγγρού. Συγκεκριμένα, το μέλος και υποψήφιος για την Χρυσή Αυγή, είχε δώσει όπλο σε άλλο άτομο, ο οποίος αντί 30.000 ευρώ θα σκότωνε τους δυο ιδιοκτήτες για λογαριασμό του δολοφονημένου Μπάμπη Λαζαρίδη.


mpravo sthn asfaleia poy ekane thn ereyna!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: