Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ...!!!!!



ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ...!!!!!

πληρωνουμε χωρις να ξερουμε γιατι?

Ekviasmos kai ekmetalefsi mia zoi.....

βαρεθηκα το Κρατικο νταβατζηλικι και τους καθε λογης ... κουλτουριαρηδες της βουρτσας να παρασιτουν στα χαλαρα ηθη της Ερτ-Νετ-Δεη-Οτε-Ικα-Συκα κι ουτε μια ... τσικα για μας...!!!

kai ΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΥΔΑΠ ΚΤΛ ΑΣΤΑ...!!!!

ΦΡΙΚΗ....

OXI MONO THN ERT KAI OLA TA ALLA PAGIA MAS EXOYN S................... AI SIXTIR........


alla αφου δεν θα αλλαξει κατι...προς τι ολο αυτο;μονο θα γκρινιαζουμε!!!!

kati prepei na kanoyme.

Θυμάμαι ότι γύρω στο 1975 η Μελίνα Μερκούρη κατέθετε τα λεφτά της ΔΕΗ στο ταμείο παρακαταθηκών και δανείων για να μην πληρώνει την εισφορά στην κρατική τηλεόραση που τότε ήταν και μονοπώλιο και επιεικώς άθλια...μετά δεν ξέρω τι απέγινε...


ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ..!!!ΤΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙΣ ΕΚΕΙ ΑΚΙ ΜΕΤΑ ΠΑΣ ΤΗΝ ΔΕΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ...!!!ΑΛΛΑ ΜΕΝΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΦΩΣ....!!!!


ΠΑΝΕ ΤΣΑΜΠΑ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ kai ΣΚΕΤΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ Η EUROVISION..


ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΡΤ(Οδηγίες…) – Διαδώστε“Τα λεφτά μας Πίσω!Το Όσα παίρνει ο ANemos λοιπόν δημοσίευσε ποστ με αναλυτικές οδηγίες για το πως να μην πληρώσουμε το χαράτσι της ΕΡΤ. Το αναπαράγω (update: επίσης και ο drk-angel και οι κουμπάροι). Καλό είναι να κάνουμε όλοι το ίδιο και να διαδοθεί. Έχουμε δύναμη.Η διαδικασία που μπορεί κάποιος να ακολουθήσει για να ΜΗΝ πληρώνει την ΕΡΤ μέσω λογαριασμού της ΔΕΗ έχει να κάνει με την άρνηση αναγνώρισης χρέους. Δηλαδή: εάν κάποιος σου χρεώνει μια υπηρεσία ή ένα προϊόν που εσύ δεν θέλεις να χρησιμοποιήσεις (π.χ. τηλεοπτικό πρόγραμμα) μαζί με μια υπηρεσία που αποδέχεσαι και χρησιμοποιείς (π.χ. ηλεκτρικό ρεύμα) με ένα ενιαίο τιμολόγιο, λογαριασμό ή οτιδήποτε μπορείς να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ να πληρώσεις ΜΟΝΟ το δεύτερο. Σε περίπτωση που ο πιστωτής δεν δεχτεί την πληρωμή, πηγαίνεις στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και ΚΑΤΑΘΕΤΕΙΣ μόνο το ΠΟΣΟ της υπηρεσίας που αποδέχεσαι (ηλεκτρικό ρεύμα) και όχι το υπόλοιπο. Το ΤΠκΔ ενημερώνει τον πιστωτή για την κατάθεσή σας και αυτός δεν έχει πλέον δικαίωμα να απαιτεί αυτά τα χρήματα (οπότε και να σου κόψει το ρεύμα). Το υπόλοιπο ποσό ΜΠΟΡΕΙ να το διεκδικήσει δικαστικά!ΚΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ.ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΝΑ «ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ» ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: