Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

sos φασιστική ομάδα νεαρών ατόμων σε σχολείο! ξυλο και στο Πανεπιστήμιο




φασιστική ομάδα νεαρών ατόμων, που βάζει στο στόχαστρο της μετανάστες αλλά και Έλληνες που έχουν διαφορετική άποψη από αυτούς. Όπως αποκαλύπτει η σημερινή Ελευθεροτυπία μάλιστα, η ομάδα έχει μπει ακόμα και στα σχολεία της περιοχής.
Όπως αποκαλύπτουν στην «Ελευθεροτυπία» μαθητές, οι οποίοι θέλουν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους, εδώ και δύο περίπου χρόνια έχει συσταθεί μια ομάδα ακροδεξιών στην περιοχή τους




ομάδας είναι ένας νεαρός άνδρας που διατηρεί το προφίλ του σκληροπυρηνικού. Ο ίδιος είναι αυτός που προσεγγίζει τους μαθητές και τους «προσηλυτίζει». Όπως λένε στην εφημερίδα οι ανήλικοι, «όσοι δεν σκέφτονται και πολύ επηρεάζονται». Είναι χαρακτηριστικό ότι στην αρχή το άτομο αυτό είχε αρχικά, μόλις έναν απόφοιτο στην ομάδα του, ενώ σήμερα λένε οι μαθητές, κάθε μέρα περιμένουν έξω από το σχολείο 10-15 άτομα που περιμένουν και στη συνέχεια συνοδεύουν όσους έχουν καταφέρει να «προσηλυτίσουν». Αρχικά, η ομάδα «περιπολούσε στην γειτονιά και τρομοκρατούσε τους μετανάστες, στην συνέχει όμως, όπως λένε οι μαθητές άρχισαν να στήνουν ενέδρες , να βρίζουν τους γείτονες που εξέφραζαν αντίθετες απόψεις, ακόμα κι όποιον είχε μακριά μαλλιά.
Οι μαθητές που έχουν παρεισφρύσει στην ομάδα των ακροδεξιών, επιτίθενται σε και απειλούν μετανάστες – συμμαθητές τους, ενώ συνεχώς διηγούνται ιστορίες βίας, λένε οι μαθητές του 16ου Λυκείου Αμπελοκήπων. Όπως λένε μάλιστα, «δεν διστάζουν να τρομοκρατήσουν ακόμα και γονείς συμμαθητών που αντιδρούν». Επίσης, περιγράφουν ένα περιστατικό κατά το οποίο μαθητές που ανήκουν στην ακροδεξιά ομάδα που δραστηριοποιείται στην περιοχή επιτέθηκαν με ξύλα, ακόμη και με σίδερα, σε φοιτητές που μοίραζαν ενημερωτικά φυλλάδια της Αριστεράς για ζητήματα Παιδείας. «Χύθηκε αίμα», δηλώνουν χαρακτηριστικά στην «Ελευθεροτυπία».
«Μετά τις 9 το βράδυ μαζεύονται στη πλατεία Πανόρμου, στο σταθμό του μετρό. Αλλοδαποί και Ελληνες φοβούνται να προσεγγίσουν. Εκεί μερικοί του ίδιου κύκλου πουλάνε προστασία στα μπαράκια. Συμμετέχουν όπου υπάρχει βία, αλλά λειτουργούν με κινήσεις οργανωμένης μαφίας», δηλώνει στην Ελευθεροτυπία ο Χρήστος Υφαντής, αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του του 16ου Λυκείου Αμπελοκήπων


ξυλο και στο Πανεπιστήμιο .Ούτε στο κοινοβούλιο της Κορέας δεν πέφτει τόσο ξύλο !



Η άποψη που έχω σχηματίσει είναι η χειρότερη για το σύνολο των παρατάξεων. Ρε παιδιά δεν καταλαβαίνω γιατι πρέπει να υπάρχουν πασπ δαπ πκσ εαακ κτλ..Δεν γίνεται οι φοιτητές να συζητάνε δημιουργικά χωρίς κομματικούς χρωματισμούς και να προτείνουν-ψηφίζουν το καλύτερο για την σχολή τουσ και τα προβλήματά τους?Αλλά τι λέω ο μαλάκας ο αιθεροβάμων.Παντού κρύβεται το συμφέρον..

Δεν υπάρχουν σχόλια: