Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΕΙ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ






ayto to group htan sto facebook kai tora den einai diathesimo mhpos toy kanoyn polemo?


prepei na ypograpsoyme olloi gia na forologhthei h ekklhsia!!

oxi h ekmetaleysh ths thrhskeias apo thn ekklhsia.
ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ,ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.ΑΣ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.
Μόνον οι πολιτικοί θα μπορούσαν να κάνουν κάτι νομοθετικά για να λυθεί το πρόβλημα. Αλλά όσοι τόλμισαν στο παρελθόν μετάνιωσαν. Ποιός τολμά τώρα;
Μόνο όταν ο Έλληνας απλός πολίτης καταλάβει την από αιώνων κοροϊδία και
αντιδράσει στην πλουτοκρατία της εκκλησίας τότε και μόνο τότε θα δοθεί λύση.
alla eimaste zoa kai bazo kai ton eayto moy mesa!!!!
an kopsei toys MEGA-mis8oys arximandritwn kai arxiepiskopwn so8ikame!!!!!
Η τράγοι αν έδιναν το 1/10 από την περιουσία της εκλησσίας θα ξεχρέωνε η χώρα.Γιατί να πληρώνω εγώ τα λαμόγια...? kai toys kleftes poy einai piso apo thn ekklhsia?
Τι χρειαζονται ,αληθεια. Το κρατος μπορει να ορθοποδησει χωρις θυμιατους και εξορκισεις. Να τους βαλουν ολους να δουλευουν στα χωραφια και στις σκαλωσιες. Η θρησκεια λεγει οτι "η δουλεια ειναι προσευχη" ας προσευχηθουν και λιγο.
Γενικα ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΕΞΩ ΟΙ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΜΕ 2 ΩΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΟΥΝΕ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΒΕΒΑΙΩΣ.....ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥ ΤΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ... ΟΧΙ ΟΛΟΙ....ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΟΙ.....
ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ!
ALLA AFTO EINAI TO KRATOS MAS.APLA PREPEI NA PAROUN TA LEFTA APO KEI KAI TWRA KAI PADA THA EPREPE GIA NA SOTHEI I ELLADA KAI OLOI OI IPOLIPOI.
ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΑ ΕΛΛΕΙΜΑΤΑ, ΠΡΟΤΙΜΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΕΝΩ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ:ΔΙΩΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.
Πουλανε "ουρανιο παραδεισο" για να ζουνε αυτοι ΚΑΛΑ επι Γης !
Όταν ένα άτομο πάσχει από μία πλάνη, αυτό λέγεται τρέλα. Όταν πολλά άτομα πάσχουν από μία πλάνη, αυτό λέγεται θρησκεία
MONO H PERIOYSIA TIS EKKLISIAS EAN AXIOPOIITHEI FTANEI GIA NA LYSOYME TO PROVLIMA MAS GIA TA EPOMENA 10 XRONIAH EKKLISIA IPOTITHETE VOITHAEI TOYS FTOXOYS KAI TOYS APOROUS ALLA POU ???DIANOMI TIS EKKLISIASTIKIS PERIOUSIAS TORA STOUS MI EXONTES
ena kai mono gegonos ta leei ola: stin ellada i ekklisia diaxeirizetai ta 2/3 tis oikonomias tou kratous...
Πολλοί πρέπει να δουν την πόρτα "εξόδου"από τον ελληνικό δημόσιο τομέα , οι ρασοφόροι όμως είναι ειδική συνομοταξία...Δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα , δεν κάνουν απολύτως τίποτα και παπαρολογούν-προπαγανδίζουν συνέχεια!!!
ΕΞΩ, ΕΞΩ, ΕΞΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ..........................
ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΕΞΩ , ΑΛΛΑ...ΟΞΩΩΩΩ !!!!! ΞΟΥΤ !!!!
ΜΕΓΑΛΑ ΜΑΥΡΑ ΡΑΣΑ Θου κύριε το στόματί μου Ήρθα μόνος μου δεν ήρθε το καλό μαζί μου τριαντοχτώ περίπου χρόνια αξομολόγητος βαπτισμένος με το ζόρι κι ασυγχώρητος Από παιδί με πιάνανε στην εκκλησία στα πράσα που φωτιά ήθελα να βάλω στου παπά τα ράσα. ...Μεγάλα Μαύρα Ράσα" - Active Member!
http://www.youtube.com/watch?v=riX1vIC3eQg&feature=player_embedded
pantos den einai olloi....ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΟΙ..... yparxoyn kai aytoi poy kaliptonte piso apo to raso gia na kalipsoyn thn omofilofilia toys . an kai den me enoxloynan den me piraxoyn alla yparxoyn kai kaloi....

Δεν υπάρχουν σχόλια: