Τετάρτη 4 Μαρτίου 2009

art o lakis , books ,radio







Σε νέα φάση μπήκε η αντιπαράθεση της νέας διοίκησης του σταθμού με τους εργαζόμενους που απειλούνται με απολύσεις. Γεγονός σπάνιο στα τηλεοπτικά χρονικά, στην χθεσινή εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου οι εργαζόμενοι πήραν το λόγο, καταγγέλοντας ευθέως τους νέους μάνατζερ του σταθμού "με τις βίλλες". "Αυτό που γίνεται στην χώρα είναι ότι έχει έρθει μια στρατιά από μάνατζερ να πλουτίσουν παίζοντας με τις ζωές και τις δουλειές ανθρώπων, δήλωσε ένας τεχνικός. Να πάρουν τις λιμουζίνες και τα σκάφη τους και να πάνε στις βίλες τους. Θέλουμε να στείλουμε μήνυμα στους εργαζόμενους. Να παλέψουν και να αντισταθούν." Υπάρχουν πάρα πολλοί δημοσιογράφοι που δεν έχουν 14 (αστυνομικούς) να τους φυλάνε, είπε μια δημοσιογράφος. Εμείς αγωνιζόμαστε για την ποιότητα. Πρέπει και ο κόσμος να βοηθήσει επικροτώντας τις ποιοτικές εκπομπές. Αυτοί οι μάνατζερ θα διαχειρίζονται μια συχνότητα που τους παρέχουμε δωρεάν. Θα πρέπει να κάνουν ενημέρωση και ποιοτικό πρόγραμμα και όχι ψυχαγωγικό. Αν τα νούμερα δεν τους βγουν, πρόσθεσε μια διοικητική υπάλληλος, τότε πριν προχωρήσουν σε απολύσεις, να μειώσουν τον μισθό των golden boys και θεωρώ ότι δεν υπάρξει πρόβλημα. Μαγκιά του που παίρνει, αλλά τα 45.000 ευρώ να γίνουν 40.000 και με τα 5.000 ευρώ θα ζήσουν άλλες 5 οικογένειες. Από την πλευρά του, ο Λάκης Λαζόπουλος είπε: "ότι αποφασίσουν οι εργαζόμενοι, εγώ θα ακολουθήσω με ότι αυτό συνεπάγεται". Ηταν το πιο ενδιαφέρον σημείο μιας εκπομπής που κατά τα άλλα δεν μπόρεσε να πιάσει το πολιτικό κλίμα και τις αλλαγές που έχουν σημειωθεί από τις περσινές εκπομπές. Ο κ. Λαζόπουλος σατίρισε ξανά τον κ. Παπανδρέου, αποφεύγοντας και πάλι τις αιχμές κατά του πρωθυπουργού.


Με το σεις και με το σας-ARRENA RADIO 89.2 FMΟ Δημήτρης Δανίκας και ο Μάκης Προβατάς κάθε πρωί από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή (08.00-10.00) ανακατεύουν μοναδικά ποδόσφαιρο, πολιτική, κινηματογράφο, κοινωνία και μιλούν για όλα με όλους...Την εκπομπή μπορείτε να την ακούτε και live από το site:


LOGICOMIX

ΔΟΞΙΑΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ - ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΣ
Δανείζοντας το ρόλο του παραμυθά στο φιλόσοφο Μπέρτραντ Ράσελ, μια παρέα φίλων στη σύγχρονη Αθήνα προσπαθεί ταυτόχρονα να αφηγηθεί και να καταλάβει τη μεγάλη περιπέτεια της Λογικής στις αρχές του 20ού αιώνα, περιπέτεια που σημάδεψε ανεξίτηλα την εποχή μας. Είναι άραγε, όπως λέει ένας από αυτούς, μια ιστορία τραγική, μεγέθους μάλιστα αρχαίας τραγωδίας; Ή, όπως πιστεύει ένας άλλος, μια εντελώς αισιόδοξη περίπτωση; Στο Logicomix οι αποστάσεις καταργούνται: από τα μυστικά που κρύβει η σοφίτα ενός παλιού εγγλέζικου αρχοντικού μέχρι τη σκοτεινή όψη της πιο βαθιάς φιλοσοφικής αλήθειας, κι από εκεί ως την καρδιά ενός σύγχρονου κομπιούτερ, ίσως να μην είναι παρά μερικά, ελάχιστα βήματα...
Έκδοση 2008


Δεν υπάρχουν σχόλια: