Κυριακή 9 Μαΐου 2010

βαθύ λαρύγγι ,Κάμερα στον Άρη ,Τζορτζ Κλούνεϊ,


η Λίντσεϊ Λόχαν θα υποδυθεί τη γνωστή πορνοστάρ της δεκαετίας του '70, Λίντα Λόβλεϊς, στη βιογραφική ταινία του Μάθιου Γουάιλντερ, "Inferno" (Κόλαση). Το «Βαθύ λαρύγγι», ως γνωστόν, ήταν η μεγάλη επιτυχία της Λόβλεϊς.

Θα έλεγα ότι είναι μάλλον ένας από τους πιο απαιτητικούς ρόλους που μπορεί ένας ηθοποιός να παίξει -και όχι για το σεξουαλικό περιεχόμενο απαραίτητα-, αλλά γιατί ήταν τόσο ρημαγμένη ψυχολογικά», δήλωσε ο παραγωγός του φιλμ, Γουόλι Ραζάκι, στους Times του Λος Aντζελες. H Λόβλεϊς, η οποία μετά από την καριέρα της στην πορνοβιομηχανία εξελίχθηκε σε ακτιβίστρια κατά της πορνογραφίας και της σεξουαλικής εκμετάλλευσης των γυναικών, είχε δηλώσει ότι ο δρόμος που διάλεξε δεν ήταν καθόλου ανεξάρτητος από τη σεξουαλική ζωή της με τον άντρα της, που συχνά γινόταν βίαιη.
Η επίσημη ανακοίνωση της παραγωγής της ταινίας θα γίνει σε λίγες μέρες στο Φεστιβάλ των Καννών, ενώ έχει γίνει ήδη γνωστό ότι ο Μπιλ Πούλμαν θα ενσαρκώσει τον ιδρυτή του περιοδικού Πλεϊμπόι, Χιου Χέφνερ.


akoma

Ο Τζέιμς Κάμερον, σκηνοθέτης των πιο επιτυχημένων εισπρακτικά ταινιών όλων των εποχών («Τιτανικός» και «Avatar»), ενθάρρυνε τη NASA να εξοπλίσει με τρισδιάστατη κάμερα το επόμενο ρομπότ που θα εξερευνήσει τον Αρη.
Ο Αμερικανός σκηνοθέτης, που υπογράφει τις δύο μεγαλύτερες εισπρακτικές επιτυχίες του σύγχρονου κινηματογράφου, τον "Τιτανικό" και το "Avatar", επέμεινε, πείθοντας τελικά τον διοικητή της NASA, Τσαρλς Μπόλντεν, ότι η τρισδιάστατη κάμερα θα βοηθούσε στην δημόσια προβολή της αποστολής.Η κάμερα θα τοποθετηθεί στην κορυφή του τροχοφόρου ρομπότ Curiosity (Περιέργεια), το οποίο προγραμματίζεται να εκτοξευτεί το 2011, σύμφωνα με συνέντευξη του Κάμερον στην εφημερίδα Pasadena Star News. Μάλιστα, ο σκηνοθέτης θα βοηθήσει ο ίδιος τεχνολογικά στην ανάπτυξη της διπλής τρισδιάστατης κάμερας που θα σταλεί προς ανίχνευση εξωγήινων.Η χρήση τέτοιας κάμερας ήταν στα υπόψη της NASA πολλά χρόνια τώρα, αλλά το υψηλό κόστος ήταν αυτό που εμπόδισε την πραγματοποίηση μιας τέτοιας αποστολής.


kai

ο Κλούνεϊ sthn nea toy tainia ( toy Αμερικανού ) είναι ένας εκτελεστής που κρύβεται σε χωριό της Ιταλίας πριν από την τελευταία του φονική αποστολή. Φυσικά, επειδή άνθρωπος είναι κι αυτός, ερωτεύεται μια όμορφη κοπέλα από την περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: