Κυριακή 12 Ιουλίου 2009

jakson


Ο επικεφαλής της αστυνομίας του Λος Αντζελες αρνήθηκε να αποκλείσει το ενδεχόμενο ο θάνατος του διάσημου τραγουδιστή Μάικλ Τζάκσον να οφείλεται σε δολοφονία, λέγοντας ότι αναμένονται ακόμα τα αποτελέσματα της τοξικολογικής εξέτασης.
Σε συνέντευξή του στο CNN, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ουίλιαμ Μπράτον δήλωσε: «Έχουμε να κάνουμε με μια δολοφονία ή έχουμε να κάνουμε για τυχαία υπερβολική δόση... Δεν διαθέτω αυτή την πληροφορία».
Παράλληλα, ο πατέρας του διάσημου τραγουδιστή, Τζο Τζάκσον, μιλώντας στο ABC δήλωσε ότι έχει πολλά ερωτηματικά σχετικά με τον θάνατο του γιου του και τόνισε ότι η οικογένεια «υποπτεύεται πως πρόκειται για 'βρωμοδουλειά'».
Ο ιατροδικαστής που εξέτασε το πτώμα του Μάικλ Τζάκσον είχε δηλώσει ότι δεν υπήρχαν στοιχεία που να δείχνουν ότι ο τραγουδιστής δολοφονήθηκε, ενώ φαίνεται πως ο τραγουδιστής είχε λάβει συνταγογραφημένα χάπια.
Ο Ουίλιαμ Μπράτον δήλωσε επίσης ότι οι Αρχές του Λος Αντζελες έχουν μιλήσει με γιατρούς που είχαν εξετάσει τον Μάικλ Τζάκσον ανά τα χρόνια.
Σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στις έρευνες, τις οποίες επικαλούνται το ABC και το CNN, ο Μάικλ Τζάκσον είχε σημάδια από ενέσεις στο σώμα του όταν πέθανε στις 25 Ιουνίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύονται στον Τύπο, μπουκάλια Diprivan βρέθηκαν στο σπίτι του Τζάκσον.
Το βράδυ της Παρασκευής, μέλη της οικογένειας του Τζάκσον αναμένεται να παρευρεθεί σε τελετή που θα πραγματοποιηθεί στην ιδιαίτερη πατρίδα της οικογένειας, το Γκάρι της Ιντιάνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: