Τετάρτη 8 Απριλίου 2009

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΑΛΚΙΝΟΟΥ !!!! h stella kai Knowing







ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΑΛΚΙΝΟΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΟ ΔΙΣΚΟ "ΝΕΡΟΠΟΝΤΗ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΣΤΙΣ 17/3/09... meta apo ollh thn mapa poy probalei h tv kai h moysikh eirthe kai kati kalo.meta apo 5 xronia.
stella
Οι γονείς της δωδεκάχρονης Στέλλας, ιδιοκτήτες ενός παρακμιακού καφέ-μπαρ στο Παρίσι του 1977, πίνουν και καβγαδίζουν όλη μέρα, στέλνουν όμως την κόρη τους σ' ένα αριστοκρατικό σχολείο. Ανάμεσα στους δυο αντίθετους αυτούς κόσμους, το κορίτσι ενηλικιώνεται βίαια, αντιμετωπίζοντας την πραγματικότητα και ταυτόχρονα δραπετεύοντας από αυτήν.
Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΣΕ ΜΙΑ 70s ΝΟΣΤΑΛΓΙΚΗ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΕΚΔΟΧΗ. ΕΝΑ ΤΡΥΦΕΡΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΦΙΛΜ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΜΙΑΣ ΥΠΕΡΟΧΗΣ 12ΧΡΟΝΗΣ.
koteinos kodikas knowing
Πιτσιρικάς ανακαλύπτει κομμάτι χαρτιού που γράφτηκε πριν από 50 χρόνια και είναι γεμάτο αριθμούς που παραπέμπουν σε μεγάλες καταστροφές που έχουν λάβει χώρα στο ενδιάμεσο χρονικό διάστημα. Το άσχημο της υπόθεσης είναι οτι οι τελευταίοι αριθμοί αναφέρονται σε μελλοντικές ημερομηνίες...

ο "Σκοτεινός Κώδικας" είναι από αυτές τις ενοχλητικές περιπτώσεις ταινιών που 20 λεπτά πριν το τέλος τους εισάγουν κάτι απολύτως ασύνδετο στην αφήγηση κάνοντάς το αδύνατο να μιλήσουμε γι'αυτήν επί της ουσίας δίχως να αποκαλύψουμε το φινάλε. Θα αρκεστούμε λοιπόν στο να πούμε πως ο πάλαι ποτέ ελπιδοφόρος σκηνοθέτης Άλεξ Πρόγιας ξεκίνησε εδώ μάλλον για να εξετάσει το ρόλο του Θεού (ή της όποιας ανώτερης δύναμης μπορεί να υπάρχει) στις ζωές μας αλλά και στη Ζωή, γενικότερα, όμως κάπου στην πορεία συγχύστηκε και προτίμησε αντ'αυτού να σκηνοθετήσει ένα από αυτά τα αριθμολογικά θρίλερ καταστροφής της σειράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: