Κυριακή 15 Αυγούστου 2010

to kalokairaki exei Zeitgeist!!!




to kalokairaki perase sxedon kai ayto poy katalaba einai oti o xeimonas tha einai poly dyskolos gia olloys. Oxi oti to kalokairi htan pio kalo. me toys blakes poy mas kybernane kai den eixe kai tipota mexri kai to moydial htan moyfa. kai apo sinema to mono kalo htan oi 22 sfaires to toy story kai to inception poy den exei skasei akoma. to pio kalo htan omos oti sthn ellada eskase to zeitgeist gia ta kala.gia to zeitgeist ta exoyme xana pei alla Με την επίσκεψη του Jacque Fresco & Roxanne Meadows στην Ελλάδα, πραγματοποιήθηκαν μια σειρά εκδηλώσεων στην Αθήνα καθώς και επισκέψεις και συναντήσεις και σε άλλα μέρη της Ελλάδας.




Το Επίσημο Τμήμα Ελλάδας του Κινήματος Zeitgeist σε συνεργασία με τους καθηγητές του Πανεπιστημίου Αιγαίου Δρ. Ν. Νικητάκο – Πρόεδρο του τμ. Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών και τους συνεργάτες του Θ. Λίλα και Α. Βατίστα –«Σχέδιο Αι Στράτης – Πράσινο Νησί» - έχει την ιδιαίτερη χαρά και τιμή να φιλοξενήσει , τον κοινωνικό σχεδιαστή και ιδρυτή του Σχεδίου Αφροδίτη – Venus Project – J.Fresco και τη συνεργάτιδα του R.Meadows, στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας.
Θα πραγματοποιηθεί διάλεξη, Venus Project World Lecture Tour, στην Αθήνα 11 Ιουνίου 2010 και ώρα 18:30, στο Ξενοδοχείο Imperial με την ευγενική προσφορά της «Προπόνησης Ζωής – Διοργάνωση Σεμιναρίων».

Στα πλαίσια της παραμονής του στην Αθήνα ο Jacque Fresco και η Roxanne Meadows θα ξεναγηθούν το Νέο Μουσείο Ακρόπολης και το ιστορικό κέντρο της Αθήνας, θα έχουν συναντήσεις με τα μέλη αλλά και με τους ενδιαφερόμενους για το Κίνημα Zeitgeist και το Venus Project και τέλος θα συμμετάσχουν στο παδικό δρώμενο που θα γίνει στις 13 Ιουνίου 2010 σε ανοικτό χώρο με τίτλο "Τα παιδιά σχεδιάζουν το Μέλλον".
Επίσης προγραμματίζεται επίσκεψη στο νησί της Ηρακλειάς με την ευγενική φιλοξενία της τοπικής κοινότητας και του Παν/μιου Αιγαίου, όπου λειτουργεί η πρώτη παγκοσμίως μονάδα αφαλάτωσης με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, έργο της ίδιας ερευνητικής ομάδας και διάλεξη-συνάντηση στη Σύρο στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Αιολικής Ενέργειας στις 15 Ιουνίου (συνδιοργάνωση με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου)






des thn alhtheia apo kato.




kai edo




akoma




kai telos edo