Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

den mas ta pan ayta oi koyfales.(exei kai video)


Η δικαστικός Μαρία Μαργαρίτη, προχώρησε σε απεργία πείνας, στις 12 Δεκεμβρίου 2007, μπροστά στο Μέγαρο Μαξίμου, εξαιτίας της εκδίωξής της από το δικαστικό σώμα. Η Μαρία Μαργαρίτη απομακρύνθηκε βιαίως από τον χώρο στον οποίο είχε κατασκηνώσει και το γεγονός που κάλυψε το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο BBC, σχεδόν αποσιωπήθηκε από τα ελληνικά ΜΜΕ.Η ίδια ισχυρίστηκε, ότι η εκδίωξή της από το δικαστικό σώμα οφείλεται στο ότι πραγματοποίησε καταγγελίες για κατάχρηση κοινοτικών κονδυλίων που προορίζονταν για σεισμοπαθείς, από κρατικούς παράγοντες. Η Μαρία Μαργαρίτη, είχε προχωρήσει επίσης και σε καταγγελίες εναντίων δικαστικών λειτουργών, που όπως υποστήριξε, ασελγούσαν επί πληρωμή πάνω σε ανήλικους, ακόμη κι εντός των δικαστικών χώρων. Η Μαρία Μαργαρίτη κατήγγειλε επώνυμα, πολιτικούς, δικαστικούς και αστυνομικούς για συμμετοχή σε κυκλώματα διαφθοράς, ενώ στις 25 Νοεμβρίου του 2004 κατήγγειλε στο αστυνομικό τμήμα Τρικάλων, πως δυο κουκουλοφόροι -που ισχυρίστηκε ότι ήταν αστυνομικοί- εισέβαλλαν στο σπίτι της κι αφού την έδεσαν, την κούρεψαν.Θα πρέπει να σημειωθεί πάντως, πως η Μαρία Μαργαρίτη αναφέρεται από κάποιους, ως ένα άτομο με μειωμένο καταλογισμό, που δεν έχει «σώας τας φρένας», ενώ είχε κατηγορηθεί και η ίδια στο παρελθόν για την κλοπή 800 δικογραφιών από το Πρωτοδικείο Γρεβενών, παρ' ότι αυτή την κλοπή την είχε καταγγείλει και η ίδια.

to video einai apo kato.

Έφυγε» ο Dennis Hopper


Έφυγε» ο Dennis Hopper
Ο ηθοποιός έχασε τη μάχη με τον καρκίνο στα 74 του χρόνια
Copyright (c) Myself.gr 2009
Μετά από 10ετή μάχη με τον καρκίνο του προστάτη, ο Dennis Hopper, γνωστός για τους ρόλους του ως Billy στο «Easy Rider» και ως Frank Booth στο «Blue Velvet», έφυγε από τη ζωή, στην ηλικία των 74 ετών.

Σάββατο 29 Μαΐου 2010

ΑΙΣΧΟΣ!!ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΤΙΣ 6 ΙΟΥΝΙΟΥ ΘΑ ΑΦΕΘΟΥΝ ΚΟΡΚΟΝΕΑΣ-ΣΑΡΑΛΙΩΤΗΣ


ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!!ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΤΙΣ 6 ΙΟΥΝΙΟΥ ΘΑ ΑΦΕΘΟΥΝ ΚΟΡΚΟΝΕΑΣ-ΣΑΡΑΛΙΩΤΗΣ.


ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ... ΠΑΡΟΛΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2008,ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ 15ΧΡΟΝΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ,ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟΥ ΦΡΟΥΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ ΚΟΡΚΟΝΕΑ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ...ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ...ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΑΦΟΥΓΚΡΆΣΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ...ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ,18 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ,ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΞΑΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ. ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΑΝΑΕΝΕΤΑΙ ΘΕΡΜΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ,ΜΕ ΝΕΟ ΓΥΡΩ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ.... ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΡΟΥΜΕ,ΜΕ ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΝΑΝ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΈΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΗΓΕ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ.


mas prokaloun,dn pisteoun oti eimaste oikanoi na alla3oume tn kosmo tus.

Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Αν ο σκύλος δαγκώσει τον Πάγκαλο και το λοβέρδο θα του δώσω μια μπριτζόλα!


«Κανέλλος, η μασκότ των Ελλήνων. Ο σκύλος που είναι πάντα στην πρώτη γραμμή». «Στην Ελλάδα μια νέα ράτσα διαδηλωτή που δεν φιμώνεται (ή... δεν φορά φίμωτρο)». Οι ανταποκριτές των ξένων ΜΜΕ στην Αθήνα έχουν ανακαλύψει με μεγάλο ενθουσιασμό τη μετενσάρκωση του αποθανόντος διάσημου σκύλου των Εξαρχείων, που συνοδεύει τους διαδηλωτές σε κάθε μεγάλη πορεία.


mpravo ston kanelo!!!!!
an kai aytos o skylos akoyei sto onoma Λουκάνικος".

Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

Πρωταγωνιστές - Σπιναλόγκα (Επαμεινώνδας Ρεμουνδάκης)




mpravo stoys protagonistes gia extes to brady!!!! kai to afieroma toys sthn pinalogka!!!! giati thn zwh thn ektimas mono tote .KAKO ALLA ALHTHEIA. apo kato ntokimanter toy 1973 L'Ordre toy Jean Daniel Pollet .










kai apo edo oi protagonistes














to mega tha kanei sirial gia thn spinalogka me odhgies apo ton manolh fountoylakh proin xanseniko (lepro) kai kati kalo sth tv.

Κυριακή 9 Μαΐου 2010

Μπάτμαν


Μπάτμαν» θα βρει τον δρόμο προς τις αίθουσες τον Ιούλιο του 2012.
Ο σκηνοθέτης και συν-σεναριογράφος των δύο προηγούμενων ταινιών του υπερήρωα, Κρίστοφερ Νόλαν δεν έχει ακόμα δηλώσει δημοσίως τις προθέσεις του. Αυτή την στιγμή έχει έτοιμη την καινούρια του περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας «The Inception» με πρωταγωνιστή τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο η οποία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες της Αμερικής σε λίγους μήνες και πιο συγκεκριμένα στις 16 Ιουλίου.
Παρόλα αυτά οι φήμες λένε ότι ο Νόλαν τελικά θα βρίσκεται στο τιμόνι της ταινίας καθώς έχει ήδη ανανεώσει την επαγγελματική του σχέση με την Warner Bros με αφορμή την επαναδραστηριοποίηση του άλλου υπερήρωα της εταιρίας, Σούπερμαν. Απ’ την άλλη μεριά, ο Κρίστιαν Μπέιλ, πρωταγωνιστής των δύο τελευταίων ταινιών του Μπάτμαν φαίνεται να έχει έρθει ήδη σε συμφωνία για να πρωταγωνιστήσει και στην τρίτη ταινία .
Βρισκόμαστε εν αναμονή των εξελίξεων με τον Κρίστοφερ Νόλαν για να ξεκινήσουμε και επίσημα την αντίστροφη μέτρηση.

Μποντ


Οι πιο αδίστακτοι εγκληματίες δεν μπορούν να σταθούν εμπόδιο στον Τζέιμς Μποντ, ωστόσο η οικονομική κρίση έχει τη δύναμη να το κάνει. Πριν από λίγες μέρες ανακοινώθηκε ότι η καταχρεωμένη εταιρεία κινηματογραφικών παραγωγών MGM (τα χρέη της αγγίζουν τα 3,7 εκατομμύρια δολάρια) αναβάλει επ’ αόριστον την παραγωγή της επόμενης ταινίας του πράκτορα 007.
Παρά τα κακά νέα για την 23η ταινία του Μποντ, οι περιπέτειες του 007 θα συνεχιστούν. Ηδη έχουν αρχίσει τα στοιχήματα για το ποιος θα είναι ο επόμενος ηθοποιός που θα ενσαρκώσει τον αήττητο πράκτορα. Φαβορί εμφανίζεται ο 33χρονος ηθοποιός του Avatar και της «Τιτανομαχίας», Σαμ Γουόρθινγκτον, με ποντάρισμα πέντε προς δύο, ενώ το ίδιο ποσοστό υποστηρίζει ότι ο Ντάνιελ Κρεγκ δε θα υποδυθεί τον 007 για τρίτη φορά. Στοιχήματα επτά προς ένα πιστεύουν ότι στην επόμενη εκδοχή του πολυπόθητου κινηματογραφικού ρόλου θα βρεθεί ο Κρίστιαν Μπέιλ ή το λατρεμένο παιδί του Χόλιγουντ -αλλά ασφαλώς μια τολμηρή επιλογή για το ρόλο- ο Γουίλ Σμιθ. Ωστόσο από τα ίδια πονταρίσματα αναμένεται ότι ο Κρεγκ θα επιστρέψει ξανά στον ρόλο (εμείς ποντάρουμε σε αυτό πάντως). Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Κάθε φορά που εμφανίζεται χρονικό χάσμα στις παραγωγές του Μποντ, αρχίζουν και τα στοιχήματα. Και μάλλον επαληθεύονταν. Στο κενό διάστημα μεταξύ 1989 και 1995 ο Ουαλός ηθοποιός Τίμοθι Ντάλτον έδωσε τη θέση του στον επόμενο Μποντ, τον γεννημένο στην Ιρλανδία, Πιρς Μπρόσναν. Κι όταν αργότερα, μεταξύ 2002 και 2006, ο Μπρόσναν «έκανε κοιλιά», είδε τον Κρεγκ να αναλαμβάνει την ενσάρκωση του ρόλου του. Υ.Γ. Το φερόμενο ως φαβορί για την ενσάρκωση του επόμενου Τζέιμς Μποντ, Σαμ Γουόρθιγκτον, είχε κάνει δοκιμαστικό για το «Casino Royal», αλλά έχασε το ρόλο από τον Ντάνιελ Κρεγκ. Λέτε να πάρει τη ρεβάνς τώρα που μεγάλωσε;

βαθύ λαρύγγι ,Κάμερα στον Άρη ,Τζορτζ Κλούνεϊ,


η Λίντσεϊ Λόχαν θα υποδυθεί τη γνωστή πορνοστάρ της δεκαετίας του '70, Λίντα Λόβλεϊς, στη βιογραφική ταινία του Μάθιου Γουάιλντερ, "Inferno" (Κόλαση). Το «Βαθύ λαρύγγι», ως γνωστόν, ήταν η μεγάλη επιτυχία της Λόβλεϊς.

Θα έλεγα ότι είναι μάλλον ένας από τους πιο απαιτητικούς ρόλους που μπορεί ένας ηθοποιός να παίξει -και όχι για το σεξουαλικό περιεχόμενο απαραίτητα-, αλλά γιατί ήταν τόσο ρημαγμένη ψυχολογικά», δήλωσε ο παραγωγός του φιλμ, Γουόλι Ραζάκι, στους Times του Λος Aντζελες. H Λόβλεϊς, η οποία μετά από την καριέρα της στην πορνοβιομηχανία εξελίχθηκε σε ακτιβίστρια κατά της πορνογραφίας και της σεξουαλικής εκμετάλλευσης των γυναικών, είχε δηλώσει ότι ο δρόμος που διάλεξε δεν ήταν καθόλου ανεξάρτητος από τη σεξουαλική ζωή της με τον άντρα της, που συχνά γινόταν βίαιη.
Η επίσημη ανακοίνωση της παραγωγής της ταινίας θα γίνει σε λίγες μέρες στο Φεστιβάλ των Καννών, ενώ έχει γίνει ήδη γνωστό ότι ο Μπιλ Πούλμαν θα ενσαρκώσει τον ιδρυτή του περιοδικού Πλεϊμπόι, Χιου Χέφνερ.


akoma

Ο Τζέιμς Κάμερον, σκηνοθέτης των πιο επιτυχημένων εισπρακτικά ταινιών όλων των εποχών («Τιτανικός» και «Avatar»), ενθάρρυνε τη NASA να εξοπλίσει με τρισδιάστατη κάμερα το επόμενο ρομπότ που θα εξερευνήσει τον Αρη.
Ο Αμερικανός σκηνοθέτης, που υπογράφει τις δύο μεγαλύτερες εισπρακτικές επιτυχίες του σύγχρονου κινηματογράφου, τον "Τιτανικό" και το "Avatar", επέμεινε, πείθοντας τελικά τον διοικητή της NASA, Τσαρλς Μπόλντεν, ότι η τρισδιάστατη κάμερα θα βοηθούσε στην δημόσια προβολή της αποστολής.Η κάμερα θα τοποθετηθεί στην κορυφή του τροχοφόρου ρομπότ Curiosity (Περιέργεια), το οποίο προγραμματίζεται να εκτοξευτεί το 2011, σύμφωνα με συνέντευξη του Κάμερον στην εφημερίδα Pasadena Star News. Μάλιστα, ο σκηνοθέτης θα βοηθήσει ο ίδιος τεχνολογικά στην ανάπτυξη της διπλής τρισδιάστατης κάμερας που θα σταλεί προς ανίχνευση εξωγήινων.Η χρήση τέτοιας κάμερας ήταν στα υπόψη της NASA πολλά χρόνια τώρα, αλλά το υψηλό κόστος ήταν αυτό που εμπόδισε την πραγματοποίηση μιας τέτοιας αποστολής.


kai

ο Κλούνεϊ sthn nea toy tainia ( toy Αμερικανού ) είναι ένας εκτελεστής που κρύβεται σε χωριό της Ιταλίας πριν από την τελευταία του φονική αποστολή. Φυσικά, επειδή άνθρωπος είναι κι αυτός, ερωτεύεται μια όμορφη κοπέλα από την περιοχή.

υπερ-πρότζεκτ που όμως δε θα κοστίσει όσα ζητά η Ελλάδα από το ΔΝΤ.


ο Στίβεν Σπίλμπεργκ tha kanei meta ton ten ten poy tha einai 3d kai to War Horse apo oti lene omos oxi se 3d ιστορία εκτυλίσσεται κατά την διάρκεια του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου και ο κεντρικός της ήρωας είναι ένα άλογο, ο Τζόι, το οποίο αποχωρίζουν απ’ τον αγαπημένο του ιδιοκτήτη και το στέλνουν στην πρώτη γραμμή των χαρακωμάτων.akoma o Στίβεν Σπίλμπεργκ - με αφετηρία την πρόθεση του Έιμπραμς να αποτίσει φόρο τιμής στις παλιές ταινίες του σκηνοθέτη (τέλη δεκαετίας του '70 - δεκαετία '80) δημιουργώντας ένα ανάλογο κόσμο με τα σημερινά τεχνολογικά δεδομένα! Η εμπλοκή του ίδιου του Σπίλμπεργκ ως συμβούλου, σε μια ταινία με αναφορές στις παλιές του δουλειές υπό τη σκηνοθετική μπαγκέτα στο χέρι του Έιμπραμς χτυπάει καμπανάκια ακόμα και σε όσους δεν έχουν δει ποτέ «Lost» και δεν έκλαψαν με τον E.T (μα, γίνεται αυτό;)Κι επειδή στα χολιγουντιανά cine-blogs αρέσει η πόλωση, ήδη το εγχείρημα χαρακτηρίζεται ως anti-Avatar, με τη λογική του υπερ-πρότζεκτ που όμως δε θα κοστίσει όσα ζητά η Ελλάδα από το ΔΝΤ.

Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Γρηγόρης Ψαριανός kai telos ta politika - Βουλή 6.5.2010



akribos apo kato kai dexia epano mporeis na ton deis den eimai mazi toy oyte me to syriza alla apo toys 300 ths boylhs einai o monos poy leei to sosto to paradexome. Eimaste to proto test gia ton polemo eyro dolarioy!!! den leo tipota allo apo edo kai pera mono sinema!!! ta komata einai mia apath gia elenxoyn ton kosmo paleyoyn aristeroi kai dexia .olympiakoi bazeloi kai gia ton xristianismo kai toys katholikoys olla einai apath! xypnate akoma kai h patrida poy mas lene mas bazoyn na misoyme toys toyrkoys oi apo pano oi dikoi mas kai ton toyrkon xypnate!!! oti exei ginei exei ginei olloi oi anthropoi eimaste meros mias megalhs psyxhs!!!

Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

olloi oi mpatsoi den einai goyroynia...


ala einai arketoi .Pantos aytoi poy ekapsan thn marfin to ekanan afoy o bgenopoylos bgike kai eipe polla gia to pasok kai thn nd. kai ekapsan mono aythn thn trapeza. kai sthn poreia tha mporoyse o aplos kosmos na eixe mpei mesa sthn boylh kai na parei thn katastash sta xeria toy alla mono 100 to ekanan mesa se aytoys kai emeis . Kai kapou 50 anarxikoi!!! kai olloi oi politikoi lene gia toys nekroys kai gia thn katastash ths xoras tipota. mas blepo na epistrefoyme sthn draxmh. apo sebasmo sta thimata kai kai gia ton lao poy den xypnaei emeis den xana pame se poreia oyte tha asxoloymaste allo!!!! sas filame glyka stn moyrh!!!!! (:-)

mpatsoi goyroynia dolofonoi eseis poylate thn asprh skonh!!!mme royfianoi


ta mat spasane sto xylo mia gynaika asxeth me olla osa eginan extes apo eleytherotypia.
kai ta mme lene psemata sto proto ntoy sto syntagma den htan (A)

oxi stoys politikoys!!!!



oi foto einai apo thn poreia 5/5/2010 mpatsoi kai politikoi einai mazi oxi olloi oi mpatsoi!!!

Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

mpatsoi goyroynia gia to kratos doyleyete re kai emeis sas ta skame..


kai otan pate to brady spiti sas olla kala e? 800 eyro pernete kai anti na pate sthn poreia barate ton kosmo kala na pathete!kala na pathoyme olloi! emeis den xana pame sthn poreia! xypnate blakes olloi mazi eimaste!!!

ΝΑ ΚΑΕΙ-ΝΑ ΚΑΕΙ-ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΒΟΥΛΗ".Ο ΠΟΝΟΣ ΚΙ Η ΟΡΓΗ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!!!


οργη σημερα σε ολη την χωρα.εκατονταδες χιλιαδες βουλιαξαν τους δρομους.εγιναν οι μεγαλυτερες κινητοποιησεις της Μεταπολιτευσης.εξω απο την βουλη χιλιαδες κοσμου να φωναζει "ΝΑ ΚΑΕΙ-ΝΑ ΚΑΕΙ-ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΒΟΥΛΗ".


Ο ΠΟΝΟΣ ΚΙ Η ΟΡΓΗ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!!!




to komati apo kato einai apo to troktiko.


Οι υπάλληλοι στη Marfin παρακαλούσαν απο τις 12 να φύγουν λόγω των επεισοδίων που θα γινόντουσαν. Διευθυντικό στέλεχος που βρισκόταν σε άλλο κατάστημα τους το απαγόρευσε. Οταν πέταξαν τις 3 μολότοφ οι υπάλληλοι άρχισαν να...ανεβαίνουν προς τα πάνω. Υπήρχε μια σιδεριά και ήταν κλειδωμένα και δεν υπήρχε έξοδος κινδύνου. Οι υπάλληλοι ένας ένας πηδούσαν απο τον φωταγωγό σε διπλανά κτήρια, στην Costa Boda και στο Βασιλόπουλο για να σωθούν αλλά οι 3 δεν πρόλαβαν, πέθαναν απο τις αναθυμιάσεις."




kai kati apo emas to proto ntoy sthn boylh to ekana polites kai oxi (A) to xero giati hmastan kai emeis ekei alla apo toys xiliades pigan ligoi kala na pathoyme tote aytous toys 300 ths boylhs theloume.

Τρίτη 4 Μαΐου 2010

απονομή της νεοσύστατης Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου στην αίθουσα «Αλέξανδρου Τριάντη» του Μεγάρου Μουσικής!


Με πέντε και τέσσερα βραβεία αντιστοίχως, ο «Κυνόδοντας» του Γιώργου Λάνθιμου και η «Στρέλλα» του Πάνου Χ. Κούτρα ξεχώρισαν χθες στην πρώτη απονομή της νεοσύστατης Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου στην αίθουσα «Αλέξανδρου Τριάντη» του Μεγάρου Μουσικής, συγκεντρώνοντας τα περισσότερα βραβεία. Από την εκδήλωση εντυπωσιακή ήταν η παντελής απουσία του υπουργείου Πολιτισμού.


βραβευμένος στο φεστιβάλ του Λοκάρνο Αντώνης Καφετζόπουλος κέρδισε, για την «Ακαδημία Πλάτωνος» του Φίλιππου Τσίτου το βραβείο α΄ ανδρικού ρόλου, ενώ ο Αργύρης Παπαδημητρόπουλος το βραβείο πρωτοεμφανιζόμενου σκηνοθέτη για το «Bank Bang


Τα μέλη της Ακαδημίας αποφάσισαν να προτείνουν για την κατηγορία ξενόγλωσσης ταινίας των βραβείων Όσκαρ τον «Κυνόδοντα».
Καταχειροκροτούμενη η Μίνα Ορφανού ευχαρίστησε εκ μέρους των μειονοτήτων που αποκτούν φωνή. Υπενθυμίζουμε ότι πρόσφατα το Εθνικό Συμβούλιο ραδιοτηλεόρασης αποφάσισε να επιβάλλει πρόστιμο σε τηλεοπτική εκπομπή για το γςεγονός ότι πρόβαλε σκηνές από την ταινία «Στρέλλα» του Πάνου Κούτρα, με το σκεπτικό ότι δεν υπήρξε η κατάλληλη σήμανση.


Ο Θανάσης Βέγγος έκλεψε την παράσταση όταν πήρε το λόγο για λίγο, παραλαμβάνοντας το τιμητικό βραβείο που του απονεμήθηκε κουτσαίνοντας. Η αίθουσα σείστηκε από τα χειροκροτήματα όταν ο αγαπημένος ηθοποιός είπε την κλασική του ατάκα «Καλοί μου άνθρωποι» και συμπλήρωσε «Σας ευχαριστώ. Προχθές γκρεμοτσακίστηκα εκτός Αθηνών. Το ότι βρίσκομαι εδώ είναι κάτι περίεργο. Σας ευχαριστώ. Δεν έχω τίποτε άλλο να πω».

οποιος γουσταρει αυριο στις 10 εξω απ την βουλη....οι υπολοιποι σπιτακι κ κουβεντουλα kai blog.Bazo kai ton eayto moy mesa.



ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ.....
....Παρά τα μεγάλα λόγια και τις υποσχέσεις, ακολουθεί νεοφιλελεύθερη πολιτική και επιβολή υποταγής στο παγκοσμιοποιημένο μοντέλο. na ypograpsoume olloi kai ayrio sto syntagma!!!!!!
ayrio oλοι εξω απο τη βουλη τα παντα εξαρτωνται απο εμας!!!!!Τώρα που πήρατε το μάθημα σας να δω αν θα ξαναψηφίσετε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ h laos kke kai syriza......

ΟΤΑΝ ΚΡΑΤΟΣ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΝΟΜΟΙ-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΝΟΧΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ???
Εγώ πιστεύω ότι ένα μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχουν όλοι οι Έλληνες οι οποίοι μένουν ΠΑΘΗΤΙΚΟΊ kai bazo kai ton eayto moy mesa gia ayto ayrio
οποιος γουσταρει αυριο στις 10 εξω απ την βουλη....οι υπολοιποι σπιτακι κ κουβεντουλα .

ΔΑΣΚΑΛΑ Χαρά Νικοπούλου


απειλούν να κάψουν την δασκάλα -κόρη του προέδρου του Αρείου Πάγου !! Ο λόγος ; Επειδή μαθαίνει στα παιδιά Ελληνικά, την νοοτροπία και τις παραδόσεις της χώρας μας. ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ !!!


πιστεύουμε οτι το θέμα αφορά κάθε Ελληνα ανεξάρτητα απο τις πολιτικές του πεποιθήσεις ( ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ-ΛΑΟΣ κλπ)

Πιστεψτε μας , έχουμε περισσότερα που μας ενώνουν απο αυτά που μας χωρίζουν...

Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Ο Νίκος Μαζιώτης μπροστά στον ανακριτή.


Είμαι επαναστάτης και αγωνίζομαι εναντίον ενός άδικου και εγκληματικού καθεστώτος, όπως είναι ο καπιταλισμός και το κράτος. Εάν κάποιοι πρέπει να απολογηθούν, είναι αυτοί που με κατηγορούν, όπως η Αστυνομία και οι δικαστές, οι οποίοι υπηρετούν τους πλούσιους. Έχω το δίκιο με το μέρος μου και δεν απολογούμαι». Ο Νίκος Μαζιώτης μπροστά στον ανακριτή.


telikA an den eixe faei kati asxetoys kai ton mikro tha htan pio kalos apo toys politikoys poy exoyme. an kai eimai kata ths bias! alla den exei adiko kai gia toys metanastes tora toys epiase h stenaxoria otan pethenoyn apo thn peina kai bazo kai ton eayto moy mesa den mas kegete karfi!!!!

Σάββατο 1 Μαΐου 2010

Πρωτομαγιά ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ !!!!!


Ανακοίνωσαν: 1)Κατάργηση 13ου & 14ου μισθού, 2)Κατάργηση 13ης & 14ης σύνταξης, 3)Αύξηση του ΦΠΑ στο 23%, 4)Μείωση της αποζημίωσης για απόλυση, 5)Κατάργηση αργιών, 6)Αυξήσεις σε βενζίνη, ποτά, τσιγάρα, κλπ... κλπ... ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ! ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΝΤΙΒΑΝΟΚΑΣΕΛΕΣ kai bazo kai to eayto moy mesa. ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ!!!! ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 11 ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ(ΥΠ.ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ) ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ !


xypnate giati ta komata einai mia apath gia na elenxoyn ton kosmo den yparxei aristera kai dexia! mas bazoyne kai tsakonomaste opos oi thriskeies...theos einai enas!!!